Vrijdag
1 november 2013, 18:00
– 22:00 uur
deel
1, “De geboorte van de abstracte kunst“
De
geheimen van de abstracte kunst worden onthuld:
wat is eigenlijk abstracte kunst? Waarom bestaat abstracte kunst en wie waren de pioniers? Is het zo, zoals sommigen beweren, dat abstracte kunst ook door kinderen kan worden gemaakt, of is er iets anders aan de hand? Hoe moet je nou eigenlijk naar abstracte kunst kijken? Wat is het verschil tussen Europese en Amerikaanse abstractie?
Vrijdag
22 november 2013, 18:00 – 22:00 uur
deel
2, “Over conceptuele kunst”
De
geheimen van de conceptuele kunst worden onthuld:
wat is conceptualisme en waar komt het vandaan? Wie zijn de pioniers van de conceptuele kunst? Wat moet je er eigenlijk mee? Wat zijn happenings en performances, en hoe zou je die kunnen bekijken? Wat is de rol van approprianisme en conceptualisme in het postmodernisme? En daarna?
Vrijdag
10 januari 2014, 18:00 – 22:00 uur:
deel
3, “Hedendaagse kunst na het postmodernisme”.
De
geheimen van de actuele kunst worden onthuld:
wat gebeurt
er op dit moment, de afgelopen tien tot twintig jaar? Hoe zit het met fotografie? Zijn er nog scholen die realistisch schilderen? Wat zijn de uitwassen en hoe kun je die bekijken?
Door:
Jacob van der Linden, kunsthistoricus en filosoof
Beike
Grosfeld, culinair enthousiasteling, tekenaar/schilder
|
Adres: Bisschop Janssenstraat 4a, in de oude bakkerij |
Kosten:
€ 35,= voor één avond of 90,= voor drie avonden culinair en cultureel genieten. |
Aanmelden:
Door
overmaking van het gewenste bedrag op
ING rek. nr. 2769388 t.n.v. Beike Grosfeld, o.v.v. “Kunstculinair” en de gewenste cursus data/datum.
Vragen?
Stuur een mail naar….
Praktische
informatie en zaken waarmee wij rekening moeten
houden m.b.t. het menu: Beike Grosfeld beikegrosfeld@gmail.com |
Monday, September 23, 2013
Kunst Culinair Voor wie houdt van moderne kunst en culinair genieten
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment